måndag 7 mars 2022

Det här är början till slutet..........

 

Jag är övertygad att det här är början till slutet på diktaturen á la Putin. Man kan alltid bomba sönder en nation, men man kan aldrig kväsa ett frihetsträngtande folk som lämnat diktaturens unkna luft. Ukrainarna har fått smaka den syrerika luften av demokrati. Ett Ukraina där de kunnat ge uttryck för sina tankar och drömmar, ett samhälle där de kunnat bygga en trygg framtid för sin familj, ett samhälle på väg bort ur korruptionen, ett samhälle bestående av folkvalda.

Det enda som kan stoppa detta vansinniga krig och det enda kitt som håller ihop solidariteten i en diktatur är pengar. Nu stryps alla kranar till diktaturen Ryssland, det kan leda till ett folkligt uppror, men det mest sannolika är att när det drabbar Putins "solidariska" närkrets kommer det att få konsekvenser, det är början till slutet.

Men för dagen måste vi alla göra vad vi kan för de drabbade i Ukraina, alla bidrag är nödvändiga, inget bidrag är för litet. Vi alla kan ta vårt Ansvar och det finns hur många kanaler som helst för att nå dom nödlidande, det är definitivt Möjligt.

Låt oss älska inte hata, det här är inte vad det Ryska folket önskar.

Love you all! / Pierre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar